Monizze


Wat is de medische onderzoeksuitkering?

De medische onderzoeksuitkering is bedoeld om uw gemaakte kosten tijdens uw studiedeelname te vergoeden. Dit kan bijvoorbeeld voor parking, benzine of het openbaar vervoer zijn. Daarnaast is het ook een compensatie voor de tijd en aandacht die u aan de studie geschonken hebt. U betaalt geen belastingen voor het ontvangen bedrag. Het saldo op uw kaart is 1 jaar geldig. Informatie omtrent tijdstippen van vergoedingen kan u hieronder vinden. 

Waar kunt u de medische onderzoeksuitkering besteden?

U betaalt met de medische onderzoeksuitkering enkel bij handelszaken die Monizze cadeaucheques aanvaarden. Indien u de Monizze kaart gebruikt in een handelszaak, gelieve de kassier er op te wijzen dat het een cadeaucheque betreft, en geen eco- of maaltijdcheque. 

U kunt de medische onderzoeksuitkering zowel online als in de winkel gebruiken. Online kunt u bijvoorbeeld via ons voordelenplatform Dealzz voordelige cadeaukaarten kopen.

Meer dan 30.000 handelszaken in België aanvaarden Monizze. Ga naar de Monizze website of onze app om een winkel in uw buurt te vinden die de medische onderzoeksuitkering in de vorm van cadeaucheques aanvaardt.

Bij het zoeken, kies voor het "cadeau" product en vul uw postcode in. U kunt uw zoekopdracht ook filteren aan de hand van productcategorieën.

Hoe activeert u uw Monizze-kaart?

Uw Monizze kaart is al door het PEPPER studie team geactiveerd. 

MyMonizze (sterk aan te raden om te doen)

Monizze stelt een online persoonlijke ruimte tot uw beschikking: MyMonizze. Vanuit MyMonizze is het mogelijk:

- Uw saldo, transactiehistoriek en vervaldatum te raadplegen

- Toegang tot het voordelenplatform Dealzz te krijgen

MyMonizze is ook beschikbaar als applicatie. Dankzij de Monizze-app geniet u 24/7 van alle Monizze-diensten.

Via MyMonizze en uw Monizze-app hebt u ook toegang tot ons voordelenplatform Dealzz. Dealzz is ons onlineplatform met het hele jaar door meer dan 100 interessante aanbiedingen en kortingen. Op Dealzz vindt u twee soorten deals: voordelige cadeaukaarten en promotiecodes.

Het gebruik van de online persoonlijke ruimte MyMonizze en de Monizze-app is optioneel. U kunt uw kaart gebruiken zonder deze te installeren.

Vragen? Hulp nodig?

Contacteer het Monizze-team:

support@monizze.be

078/05.33.77 (van maandag tot zaterdag, van 8u30 tot 18u)


Uw vergoeding


Laatste oplaadmoment: 15 februari 2024 (volgens de "status" van patiënten eind november 2023)

1e oplaadmoment: 8 september 2023 (volgens de "status" van patiënten eind juli 2023)


U kan het saldo raadplegen via de MyMonizze-app of op de website. Tijdens de studie wordt u vergoed voor:

- het invullen van de vragenlijsten

- afname van bloedstalen

- het aankopen van medicatie tijdens de eerste maand van de studie (zuurremmer of Gaviscon)

Het bedrag wordt bepaald op basis van hoe ver u gevorderd bent in de studie. 

Indien u de Monizze kaart gebruikt in een handelszaak, gelieve de kassier er op te wijzen dat het een cadeaucheque betreft, en geen eco- of maaltijdcheque. 

Uw Monizze kaart wordt manueel opgeladen door het PEPPER studie team. Omwille van praktische redenen worden deze momenten op voorhand vastgelegd. Het opladen van de kaart zal hierdoor ongeveer elke 4 maanden plaatsvinden.