Vragenlijsten

Voorafgaand aan de studievisites vragen we om online vragenlijsten in te vullen. Deze vragenlijsten kunnen ingevuld worden via uw computer, tablet of smartphone. De vragenlijsten geven ons een duidelijk beeld van uw klachten, levenskwaliteit en ervaringen. De vragenlijsten zijn online aangemaakt omdat dit de analyse voor de onderzoekers sterk vereenvoudigd. Voor deelnemers zijn online vragenlijsten vaak duidelijker en gemakkelijker om in te vullen. Indien u niet zo goed met een computer of smartphone overweg kan, kan u aan vrienden of familie vragen om u hierbij te helpen. Daarnaast stellen we hieronder een overzicht ter beschikking dat duidelijk omschrijft hoe u de online vragenlijsten moet invullen. Als het voor u niet mogelijk is om de vragenlijsten online in te vullen, kunnen de vragen uitzonderlijk op papier ingevuld worden.


Hoe vul ik de vragenlijsten in?

Wanneer uw arts uw e-mailadres registreert, zal u een e-mail ontvangen. Hierin wordt gevraagd om de eerste reeks vragenlijsten in te vullen. Om de vragenlijsten in te vullen, klikt u op de link "PEPPER vragenlijsten". Dit wordt op onderstaande figuur aangeduid met een groene pijl.

U mag de vragenlijsten op computer, GSM of tablet invullen.

Wanneer u op deze link klikt, komt u terecht bij de eerste vragenlijst van de reeks.:

Gelieve alle vragen aan te vullen. Wanneer u de vragen allemaal ingevuld hebt, klikt u onderaan op "opslaan en volgende". Op die manier komt u bij de volgende vragenlijst terecht.

Indien gewenst, kan u de vragenlijst tijdelijk pauzeren en later terugkeren. Hiervoor klikt u op "Opslaan en later terugkeren". Vergeet zeker niet alle vragenlijsten tijdig aan te vullen.

Wanneer u hierop klikt, komt u terecht op onderstaande pagina. U vult uw e-mailadres in en klikt op "Link naar de vragenlijsten verzenden"

U ontvangt een mail met een nieuwe link om de vragenlijst te hervatten.